Aktualitet

“Kur isha i vogël, shkollimi dhe shumë gjëra që kam sot nuk ishin opsion për mua. Ishim një familje shumë e varfër, prindërit nuk punonin dhe jetonim me qira në një shtëpi thuajse të rrënuar. Sikur...
“Besoj që të rinjtë e grupeve IMPACT janë me të vërtetë agjentë ndryshimi në komunitetet ku jetojnë. Ata ndryshojnë shumë nga nxënësit e tjerë, për shkak të njohurive shtesë që kanë fituar. Pika e...
 “Jeta në fshat nuk është e lehtë për vajzat dhe gratë. Duhet të punosh shumë dhe shpesh përballesh edhe me paragjykim,” - thotë Nertila nga Korça, nënë e tre fëmijëve. E martuar në moshën e ëndrrave...
Duke u dhënë të rinjve aftësi të posaçme që i përgatisin për tregun e punës ata kanë më shumë mundësi të gjejnë një punë dhe të jenë të pavarur. 130 të rinj nga Shkodra dhe Ulqini janë pajisur me...
57% e fëmijëve vajza dhe 22% e grave të anketuara në 8 bashki të Shqipërisë kanë raportuar se kanë përjetuar dhunë me bazë gjinore. Dhuna me bazë gjinore vijon të jetë ende prezente në Shqipëri,...
322 fëmijë dhe adoleshentë të shkollës “Azem Hajdari” në Shkodër tashmë kanë në dispozicion një terren të ri sportiv. Investimi i World Vision Albania në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër do t’ju...
Në zonën ku banon, të gjithë e thërrasin “gjeniu i matematikës”. Ai mund të shumëzojë, pjestojë, mbledhë dhe zbresë lehtësisht një numër me numra dy, tre dhe katërshifrorë, pa patur nevojë për një...

Programet tona

RINIA

Të sigurojmë hapësirë për të rinjtë, në mënyrë që ata të shprehin veten e tyre; të ndërtojnë kompetenca dhe aftësi; t’i ndihmojmë ata ...

> Lexo më shumë

MBROJTJA E FËMIJËVE

Të gjithë fëmijët, sidomos ata më në nevojë, të gjejnë përkujdesje, të mbrohen dhe të kenë mundësi të marrin pjesë në vendime ...

> Lexo më shumë

EDUKIMI

Arsim gjithëpërfshirës, miqësor, për të gjithë fëmijët e moshës 6 deri në 16 vjeç në Shqipëri, veçanërisht për ata më në nevojë ...

> Lexo më shumë

Fuqizimi Ekonomik i Familjeve

Eshtë një model i zhvillimit ekonomik, i ndërtuar për të përmirësuar mirëqenien e fëmijëve nga familjet e varfëra, duke...

> Lexo më shumë

Programi i Sponsorizimit

Projekti i sponsorizimit ose i njohur ndryshe edhe si projekt i letërkëmbimit bën të mundur që miq nga vende të ndryshme të zhvilluara...

> Lexo më shumë

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni