Tender – Kërkohen ekspertë/subjekte me aktivitet në fushën e “Terapi/seanca psikologjie dhe logopedie”

Postuar: 26/01/2023 Organizata humanitare World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave dhe më gjerë, shpall të hapur fazën: Tender #408135 Preselektim subjektesh të interesuar me aktivitet në fushën e “Terapi/seanca psikologjie dhe logopedie”  për zonën e Shkodrës. World Vision Albania (WVA) në kuadër të një granti kërkon një grup ekspertësh/agjenci për […]