Reporteri

Reporteri është blogu ku të rinjtë nga zona dhe komunitete të ndryshme të Shqipërisë ndajnë mendime dhe sjellin në vëmendje çështje që i shqetësojnë.Ata jetojnë në qytete dhe fshatra të largëta të Shqipërisë, por janë të bashkuar në qëllimet e tyre. Përmes shkrimeve dhe fotove të ndryshme, ata na njohin me Shqipërinë e tyre; me nevojat dhe shqetësimet që kanë adoleshentët dhe të rinjtë. Nuk janë ende profesionistë, por janë të vërtetë dhe përcjellin shumë energji e pasion përmes shkrimeve të tyre që na bëjnë të shohim realitetin me sytë e të rinjve. Gazetarët e mirënjohur Fatos Baxhaku, Monika Stafa, Elira Canga, Armand Mero dhe jo vetëm kanë qenë disa prej trajnuesve të të rinjve.

Ekspozita

Foto-Reportazh

Shkrime nga të rinjtë

Arta sot mund të eci! Mund të shkojë në shkollë duke ecur ngadalë, e …

English below Sofiela nga Prrenjasi ka një lidhje të fortë me Mimozën, psikologën që …

English below  71 anëtarë të komuniteteve lokale në Dibër janë bërë pjesë e takimeve ndërgjegjësuese …

Shkëmbejmë eksperiencat, ndajmë sfidat dhe mësojmë nga praktikat e mira ndërmjet bashkive për riintegrimin …

31 mësues të Edukimit Fizik dhe punonjës psiko-social nga shkolla të Kamzës, Tiranës dhe …

Duke u dhënë të rinjve aftësi të posaçme që i përgatisin për tregun e …