Melinda – Kur guri “nuk rëndon” në vend të vet

WhatsApp Image 2022-02-28 at 11

Melinda është një nga të rinjtë e blogut “Reporteri” në qytetin e Shkodrës. Prej 5 vitesh ajo angazhohet për të trajtuar tema dhe çështje të rëndësishme që i shqetësojnë të rinjtë në komunitetet ku jetojnë. Sot me anë të këtij shkrimi, 18 vjeçarja ka zgjedhur të trajtojë disa nga problematikat, sipas saj më të ndjeshme, […]

Në oborrin e shtëpisë së Leonardit…

20210219_151224 (1)_1

Në oborrin e një shtëpie të vogël një katëshe, në një fshat të Shkodrës, sheh një djalë që luan i lumtur në oborrin e shtëpisë me kecat e tij të…

Dua të flas për Durimin dhe Dritën

Fotot_Drita-dhe-Durimi-_4_

‘’Dua të flas për Durimin dhe Dritën. Ata janë për ne dhe gjithë shkollën, burim frymëzimi’’. – shprehet Arjana, mësuesja ndihmëse e shkollës “…

Familja, shkolla e dashurisë

Familja

“Koha kushtuar njëri-tjerit është investimi më i mirë për ne. Na sjell plot të qeshura dhe gëzim”-  na thotë nga Tirana. Në Javën Ndërkombëtare të…