Mekanizmi i Llogaridhënies

Mekanizmi i llogaridhënies është një mundësi që u jepet të gjithëve që të shprehin dhe të adresojnë në mënyrën e duhur sugjerimet, mendimet, komentet, kërkesat dhe ankesat lidhur me projektet/programet e World Vision në Shqipëri.

Mund të na kontaktoni nga e hëna në të premte, në harkun kohor 09:00 – 15:00 në nr.Tel: +355684075263 ose në adresën e-mailit: llogaridhenia@wvi.org

Mekanizmi Llogaridhënies Leaflet

Mekanizmi Llogaridhënies Poster