Dua të flas për Durimin dhe Dritën

Fotot_Drita-dhe-Durimi-_4_

‘’Dua të flas për Durimin dhe Dritën. Ata janë për ne dhe gjithë shkollën, burim frymëzimi’’. – shprehet Arjana, mësuesja ndihmëse e shkollës “…