Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre

DSC_7879_1

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre Rritja e numrit të rasteve të dhunës, të bëra publike përmes raportimeve të mediave…