Libri, një mik i mirë gjatë pandemisë së COVID-19

Klubi i librit 1 (1)

Libri shoku më i mirë i të gjitha kohërave. Një shok besnik, që nuk del kurrë nga moda, një shok edhe më i mirë në kohëra të vështira dhe kur frikrat…