Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën

DSC_7718_2

Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën. Në moshën 3 vjeçare, u diagnostikua me autizëm dhe sindromën Down. Me përkushtimin e…