Manuale

Manuale

You are here

World Vision paraqet manualin "Jam mes jush". Për herë të parë, mësuesit, që kanë në klasë nxënës me aftësi të kufizuara, do të kenë në dorën e tyre një përmbledhje njohurish dhe këshillash se si të punojnë me këta fëmijë.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Soni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Irena
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni