Manuale

Organizata World Vision Albania shpall të hapur tenderin për “Shërbime Dizajni”. Të gjithë bizneset …

World Vision Albania është një organizatë ndërkombëtare humanitare e krishterë, zhvillimi komunitar dhe advokatie. …

Në kuadër të rinovimit të flotës së automjeteve, organizata World Vision Albania njofton se …

Fuqizimi i grave dhe vajzave për të gëzuar të drejta dhe mundësi të barabarta …

TIRANË – Dhjetëra punime të artistëve shqiptarë u prezantuan sot në ekspozitën e hapur …

Organizata World Vision Albania shpall të hapur tenderin për “Shërbime Printimi”. Të gjithë bizneset …