Publikime

Postuar: 1/03/2016 Kjo broshurë jep informacion rreth Planit të Mobilizimit, që ka për qëllim informimin …

Postuar: 18/02/2016 Kjo broshurë prezanton qëllimet dhe synimet e identifikuara me mbështetjen e shumë …

Postuar: 20/11/2015 20 nëntori është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Kombet e Bashkuara e vendosën …

Postuar: 13/10/2015 Shqipëria është një ndër vendet që preket nga fatkeqësi natyrore dhe ato …

Postuar: 19/01/2015 “Festojmë familjen” është i bazuar në katër koncepte: krijimi i hapësirës për …