Video & Audio

A e dini se ka histori të pathëna të trafikimit të qenieve njerëzore? A …

Për të shtatin vit radhazi, organizata World Vision Albania në bashkëpunim me Zyrën Rajonale …

Rreth 300 nxënës, nga 11 zona të Shqipërisë, ishin pjesë e Forumeve Rajonale që World Vision organizoi këtë muaj. Gjatë 4 ditëve, shkollat pjesëmarrëse, prezantuan nismat e tyre, të cilat kontribuojnë në modelin e shkollës si qendër komunitare.

Ata erdhën nga rrethe të ndryshme, nga periferitë e jugut dhe veriut për të …

Të rinjtë e Lezhës, e dinë mirë se çfarë i nevojitet qytetit të tyre, …