Shkrime

“Edukimi cilësor, veçanarisht i vajzave, është mënyra më efektive për të minimizuar të gjitha …

Brunilda është shumë e veçantë. Edhe pse pak e turpshme, sytë i shkëlqejnë gjatë …

“Në komunitetin ku unë jetoj, shumë nga vajzat dhe gratë nuk janë të barabarta …

Në Tiranë janë hapur me dhjetëra zyra postare private. Në njërën prej tyre punon …

Mira jeton në Korçë. Ajo është nënë e dy fëmijëve, një djali 12 vjeç …

Promovimi, mbrojtja dhe ruajtja e biodiversitetit në parkun natyror Korab-Koritnik, ndikon drejtpërdrejt në përmirësimin …