Festojmë Familjen

Postuar: 19/01/2015

“Festojmë familjen” është i bazuar në katër koncepte: krijimi i hapësirës për dashuri dhe hir, gjetja e farave të mirësisë, mundësitë për falje dhe arsyet për falënderim. Ky program i drejton familjet në një udhëtim drejt plotësisë së jetës, duke u përqendruar te katër pjesët e udhëtimit: trajtimi i së shkuarës, njohja e së tashmes, vizionimi i së ardhmes dhe ndjekja e ëndrrave tona.
Festojme Familjen