Publikime

Gështenja e Gurakuqit Pyjet me gështenjë natyrale, mosha e të cilëve është rreth 500 …

Postuar: 4/04/2023 Që nga marsi i vitit 2019, World Vision Albania në bashkëpunim me …

English below   Prej disa ditësh ka nisur puna për ndërtimin e një Pikë …

Natyra e bukur, ajri i pastër dhe shumëllojshmëria e luleve, janë faktorët kryesorë që …

Postuar: 6/01/2023 180 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara në Bashkinë Prrenjas …

57% e fëmijëve vajza dhe 22% e grave të anketuara në 8 bashki të …