Deklarata për shtyp

Tiranë –  Adoleshentët dhe të rinjtë kanë nevojë të kenë aftësitë e duhura për …

19 Korrik 2023 – Banorët e Librazhdit do të kenë për herë të parë …

Tiranë, 18 korrik 2023 –  Punësimi është një nga sfidat më të mëdha të …

30 Qershor 2023 – Fermerët e Librazhdit do të kenë tashmë një ambient i …

Tiranë, 9 Maj 2023 – Shtatë organizata për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave …

Raporti[1]: Vetëm 29% e adoleshentëve ndiehen shpresëplotë për të ardhmen e tyre Dhjetra përfaqësues të adoleshentëve …