‘Histori të pathëna 3’ – Çelet në Tiranë ekspozita e artit kundër trafikimit të qenieve njerëzore

TIRANË – Dhjetëra punime të artistëve shqiptarë u prezantuan sot në ekspozitën e hapur në kryeqytet në ambientet e Galerisë “Kalo”. Përmes konkursit “Histori të Pathëna 3” dhe fuqisë së artit si mjet komunikimi dhe angazhimi synohet të rritet ndërgjegjësimi dhe mendimi kritik mbi trafikimin e qenieve njerëzore. Të gjitha punimet dhe përshkrimet shoqëruese të […]