Publikime

Postuar: 30/08/2022 Të rinjtë në zonën e Librazhdit do të zënë një vend të …

English below – 1500 të rinj të moshave 12-18 vjeç nga 7 shkolla të …

Postuar: 10/06/2022 Projekti për ngritjen e një Pike Grumbullimi (Food Hub) ka nisur dhe …

Vetëm 1% e grave shqiptare të anketuara janë të fuqizuara[1], ndërkohë që 6% e …

Postuar: 17/03/2022 Kthimi i emigrantëve në vendin e origjinës shoqërohet shpesh me shumë sfida …

Postuar: 11/01/2022 Plani i Emergjencave; Mënyrat e evakuimit të sigurtë; Numrat e kontaktit në …