Programi i sponsorizimit

Programi i Sponsorizimit

You are here

Projekti i sponsorizimit ose i njohur ndryshe edhe si projekt i letërkëmbimit bën të mundur që miq nga vende të ndryshme të zhvilluara të mbështesin zbatimin e programit tonë.

 

Kontributi i tyre besnik bën të mundur jetësimin dhe zbatimin e disa projekteve (edukim, mbrojtje e fëmijës, rinia dhe letërkëmbimi) që kontribuojnë në mirëqenien e fëmijëve dhe komuniteteve më në nevojë.

 

Këta miq kryesisht nga katër vende, SHBA, Mbretëria e Bashkuar, Korea e Jugut dhe Hong Kong, janë në radhë të parë partnerë që kanë për zemër të kontribuojnë në zhvillimin e komuniteteve në nevojë dhe jetët e fëmijëve. Ndër të tjera, edhe përmes letërkëmbimit këta partnerë plot zemër për të përkrahur, marrin pjesë në arritjet dhe sukseset e punës sonë me fëmijët në komunitetet ku punojmë. Kjo pjesëmarrje kontribuon në një transformim të ndërsjellë, të sponsorit dhe të fëmijës
Mbështetja e fëmijëve dhe familjeve më në nevojë përfshirë edhe në raste emergjencash është një tjetër aspekt i rëndësishëm i projektit.
Përmes këtyre proceseve nxitet zhvillimi i fëmijëve përmes rritjes së pjesëmarrjes së fëmijëve dhe fuqizimi i zërit të tyre si dhe përkujdesjes dhe mbrojtjes së tyre në komunitetet ku jetojnë.
Projekti bashkëpunon me partnerë të ndryshëm në terren dhe nxit pjesëmarrjen aktive të vetë fëmijëve në procese të ndryshme që kontribuojnë në mirëqenien e tyre. Disa nga këto aktorë janë, shkollat dhe strukturat e tyre, infermieret e qendrave shëndetësore, OJQ të ndryshme me vizion të ngjashëm me World Vision Shqipëri etj.

Disa nga proceset kryesore që zbatohen janë:

Korrespondenca e fëmijëve me miqtë e tyre.
Monitorimi i fëmijëve të programit në aspekte të ndryshme të mirëqenies së tyre
Aktivitetet e kartolinave të Krishtlindjes etj.

Tungjatjeta.al

 
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

PROGRAMI I SPONSORIZIMIT

Krishtlindja na bashkon! Kjo festë është arsyeja që na mbledh të gjithëve në një tavolinë ose na bën të shkruajmë kartolina urimi e falenderimi.

03-02-17

Klea është vlerësuar me notë maksimale në të gjitha lëndët mësimore dhe jo rrallë herë ka marrë fletë lavdërimi.

03-02-17

Pages

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni