Raporte

Organizata World Vision Albania fton të gjitha kompanitë që operojnë në fushën e karburanteve …

Katerina ka rreth 15 vjet që bashkëvepron me organizatën World Vision Albania. Kontaktin e …

Organizata World Vision Albania, bazuar në aktivitetin e saj në ndihmë të komuniteteve e shkollave …

Organizata World Vision Albania fton të gjitha kompanitë me aktivitet në fushën e ndërtimit …

Një udhëtim shprese dhe prosperiteti ka nisur për 200 familje dhe 620 fëmijë e …

Në Ditën e Evropës, organizata World Vision Albania ju bashkua aktiviteteve të organizuara nga …