Raporte

Raporte

You are here

Ky  botim  është  prodhuar  me  mbështetjen  financiare  të  Bashkimit  Evropian  në kuadrin  e   projektit  “Forcimi  i  kapaciteteve  të  shoqërisë  civile  për  zbatimin  e  të drejtave  të  personave  me  aftësi  të  kufizuara  në  Shqipëri”,  i  cili  zbatohet  nga  “World

This report is developed based on a collaborative process, bringing together evidence of World Vision’s contribution to impact in the technical sectors, part of the national strategy along with transformational development, disaster management and advocacy. 

Për vitin 2015, trendi i trafikimit të personave (femra, meshkuj, të rritur, të mitur, shqiptar apo të huaj) rezulton të jetë 109 Vikstima Trafikimi (VT)/Viktima të Mundshme Trafikimi (VMT), nga të cilët 38 VT dhe 71 VMT, 22 meshkuj dhe 87 femra, 61 të rritur dhe 48 fëmijë, 104 shqiptarëdhe 4 të

Ky udhëzues, i përgatitur nga World Vision, Instituti i Zhvillimit të Arsimit, me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit,  synon të lehtësojë procesin vlerësimit të shkollës në kuadër të Shkollës Qendër Komunitare.

This report is developed based on a collaborative process, bringing together evidence of World Vision’s contribution to impact in the technical sectors, part of the national strategy along with transformational development, disaster management and advocacy.

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni