Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

Një normaliteti të ri për Mirjanin dhe familjen e tij

7/ 04/ 2021

Mirjani 12 vjeçari nga Kurbinin dhe vëllai i tij, gjatë kohës së izolimit nuk mundën të ndiqnin mësimin online. Ata nuk kishin një telefon gjatë kohës që duhet të bënin detyrat apo të ndiqnin mësimin paralelisht me shokët e klasës. Babai i tyre e merrte telefonin me vete paradite kur ishte në punë, e ndërsa telefoni i nënës së tyre nuk mundëson shërbim interneti.  

Më Shumë

Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi

26/ 02/ 2021

Sipas Organizatës Ndërkombëtare të Punës, të rinjtë e moshave 15-24 vjeç në Shqipëri, kanë një shkallë papunësie 29.9%1 ndërsa në Mal të Zi kjo shkallë është 27.5%2 .

Më Shumë

Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi

24/ 02/ 2021

“Jam shumë e lumtur që këtë herë më sjell në Shkodër një projekt dedikuar të rinjve, zgjerimit të njohurive, rritjes së kapaciteteve, përgatitjes për tregun e punës dhe mbi të gjitha krijimit të mundësive për të ecur përpara në një fushë shumë premtuese jo vetëm për zhvillimin e të rinjve, krijimin e mundësive për punë, por njëkohësisht edhe për zhvillimin socio-ekonomik

Më Shumë

Angjela: Të hapësh "dyert" e Bashkimit Evropian...

20/ 06/ 2020

Për mua ishte interesante të mësoja se themelet e Evropës së Bashkuar u vunë mbi idetë dhe vlerat themelore si solidariteti

Më Shumë

Nis në Librazhd turi i ekspozitës “Reporteri”!

18/ 10/ 2019

Për 4 javë, nga ora 8 deri në 17:00, në hollin e Pallatit të Kulturës  do të gjeni ekspozitën “Reporteri” me fotoreportazhet e të rinjve anekënd Shqipërisë. Ata sjellin në vëmendjen e gjithësecilit prej nesh problematikat që hasin në komunitetet ku jetojnë.

Më Shumë

Në udhëkryq

18/ 10/ 2019

Ajo jetonte vetëm me të ëmën në një fshat të izoluar në veri të Shqipërisë, që të ofron pak mundësi për të siguruar jetesën. Babai dhe i vëllai shpeshherë i dhunonin, atë dhe të ëmën, ndaj autoritetet shtetërore morën masa që ata të qëndronin larg tyre. Kështu e gjetën veten në varfëri të skajshme, të izoluara dhe të diskriminuara nga komuniteti ku jetonin.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni