Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

#1goal4IMPACT - Një fushatë sportive për problemet që shqetësojnë të rinjtë

18/ 03/ 2022

14 shkolla 9-vjeçare dhe të mesme në Kamëz janë bërë pjesë e një fushate sportive me fokus nxitjen e aktivizmit rinor dhe adresimin e çështjeve që shqetësojnë fëmijët dhe të rinjtë.

#1goal4IMPACT është nismë e grupeve rinore të klubeve IMPACT, ku synohet që përmes sportit dhe argëtimit nxënësit të ndërtojnë marrëdhënie të shëndetshme me njëri-tjetrin.

Më Shumë

Shihemi nesër për një libër!

7/ 03/ 2022

“Shihemi nesër për një librër!? Kjo shprehje që në dukje ngjan e pazakontë pasi jemi mësuar të themi në formë përshëndetje: “Shihemi nesër në klasë, ose në shkollë, ose në lagje”, është sot më shumë sesa një përshëndetje. Është lidhja e fortë, marrëdhënia e ndërsjellë e besimit, miqësia, mbështetja, dhe fjalëkalimi mes Erjonit, vogëlushit 9 vjeçar dhe mësueses së tij mbështetëse, Vilmës.

Më Shumë

Hojet e bletës si mundësi për të jetuar

22/ 02/ 2022

“Bletarinë e kam me shumë dëshirë pasi e kam pasur edhe traditë familjare. Por, gjithashtu për kushtet e mia shëndetësore është ndoshta e vetmja punë që unë mund të bëj.

Më Shumë

Rikthim tek zanati për të ngulur rrënjë në vendin tënd

16/ 02/ 2022

Kur na kthyen , thotë Mira,erdha e shkatërruar fare, nga emocionet, nga mendimet, nga gjendja ekonomike. Thashë si do të jetoj unë këtu?

Më Shumë

Kabineti i Informatikës ndez llambën e ëndrrave

15/ 02/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Enilda dhe Esenini janë nxënës të një shkolle 9-vjeçare në periferi të Librazhdit. Si gjithë vogëlushët, ata jetojnë me ëndrra për të ardhmen.

Më Shumë

Një mundësi më shumë

11/ 02/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

“Pasi kryej mësimet ndihmoj mamin në punët e shtëpisë. Më pëlqen shumë shkolla, por kujdesem edhe për dhitë që kemi marrë. I ushqej çdo ditë dhe po pres me padurim lindjen e kecave,” - na tregon Anjeza nga Thumana, nxënëse në klasën e dytë.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Irena
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni