Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

Rikthimi në “fole” i Kasandrës

31/ 08/ 2022

“Ishim të rinj. Sapo ishim martuar, por nuk kishim thuajse asgjë. Nuk kishim një shtëpi tonën, as punë të qendrueshme dhe as të ardhura.

Më Shumë

Çfarë është Festivali i Rinisë?

22/ 07/ 2022

Për të 6-in vit, World Vision Albania organizon një aktivitet kombëtar që ka në fokus rininë. Duke sjellë një frymë inovative, ky festival është i konceptuar si një mundësi ku të rinjtë kërkojnë zgjidhje për çështjet që ata dhe komunitetet e tyre kanë. Në të njejtën kohë, ata zgjerojnë rrjetin e njohjeve, eksplorojnë mundësitë e reja që ofrohen për ta në treg si dhe argëtohen.

Më Shumë

Nisin “Youth Bootcamp”, teknologjia për të rinjtë si formë për ngritur zërin

15/ 06/ 2022

70 adoleshentë dhe të rinj nga 9 qytete të Shqipërisë janë bërë pjesë e “Youth Bootcamp” dhe po mësojnë parimet e përdorimit të digjitalizimit dhe teknologjisë për të sjellë ndryshimin e dëshiruar social.

Më Shumë

Në fermën e dy të rinjve

4/ 05/ 2022

Shumë nga të rinjtë e mendojnë seriozisht largimin nga Shqipëria, por ky nuk është rasti i Alfredit, të riut fermer që jeton në një nga fshatrat e Kurbinit. Ai na thotë me një bindje për ta patur zili se “në Shqipëri ka gjithçka që i duhet”

Më Shumë

Letër nga një 15-vjeçare 

29/ 04/ 2022

Fëmija ka të drejtën e lirisë së shprehjes. Kjo e drejtë themelore e ka nxitur Jetmirën nga Dibra të ndajë me ne disa reflektime personale mbi realitetin e fëmijëve dhe adoleshentëve në shkollën e saj.  

Më Shumë

Miqësia, bashkëpunimi dhe gjithëpërfshirja

26/ 04/ 2022

“Gjatë kësaj kohe pata mundësinë të njihem më shumë me shokët e mi dhe ndeshjet miqësore kanë zgjuar ndjenjën e bashkëpunimit dhe mirëkuptimit më shumë sesa atë të konkurencës. Tani ndihem si një shoqe më e mirë për të tjerët”, - u shpreh Melina 6 vjeçe. 

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Sara
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Jasmina
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Juliani
Librazhd
Bruna
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni