Top Channel – Rama: Turizmi rriti ekonominë, por nuk po shfrytëzojmë agro-turizmin

Kryeministri Edi Rama, në një takim me kryetarët e bashkive dhe prefektët, deklaroi se qeveria ka fokusuar përpjekjet e saj në zhvillimin e turizmit, gjë që ka ndikuar në ekonominë shqiptare. Rama pati një kritikë për krerët e bashkive dhe kritika kishte lidhje me agro-turizmin, sepse sipas tij është e papranueshme që ndërkohë që potenciali […]

Top Channel – Regjistrimet në çerdhe e kopshte; Tiranë, asnjë fëmijë s’pranohet pa bërë analizat

Për të shmangur përhapjen e sëmundjeve të ndryshme tek fëmijët e vegjël, asnjë fëmijë nuk do të pranohet në çerdhe apo në kopshte pa bërë analizat pranë drejtorisë së higjienës. Janë rreth 40 mijë fëmijë në Tiranë që duhet të kryejnë këto analiza dhe po kështu ata ne Bashkinë e Kamzës dhe Vorës. http://top-channel.tv/2018/08/30/regjistrimet-ne-cerdhe-e-kopshte-tirane-asnje-femije-sdo-pranohet-pa-bere-analizat/

Klan Kosova – Haradinaj për kufijtë: Ftoj ndërkombëtarët që të kundërshtojnë idetë shkatërruese

haradinaj

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka ritheksuar edhe një herë se është kundër çdo ideje për shkëmbim apo korrigjim të kufijve. Ai u bën thirrje të gjitha vendeve mike dhe institucioneve ndërkombëtare kontribuese për Kosovën, që të kundërshtojnë këtë ide dhe të mos lejojnë që ato të arrijnë në tryezën e vendimmarrjes. http://klankosova.tv/haradinaj-per-kufijte-ftoj-nderkombetaret-qe-te-kundershtojne-idete-shkaterruese/