Top Channel – Rama: Turizmi rriti ekonominë, por nuk po shfrytëzojmë agro-turizmin

Kryeministri Edi Rama, në një takim me kryetarët e bashkive dhe prefektët, deklaroi se qeveria ka fokusuar përpjekjet e saj në zhvillimin e turizmit, gjë që ka ndikuar në ekonominë shqiptare. Rama pati një kritikë për krerët e bashkive dhe kritika kishte lidhje me agro-turizmin, sepse sipas tij është e papranueshme që ndërkohë që potenciali i agro-turizmit është kaq i madh, të mos kemi aplikues për grante.

http://top-channel.tv/2018/08/31/rama-turizmi-rriti-ekonomine-por-nuk-po-shfrytezojme-agro-turizmin/