Klan Kosova – Haradinaj për kufijtë: Ftoj ndërkombëtarët që të kundërshtojnë idetë shkatërruese

haradinaj

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka ritheksuar edhe një herë se është kundër çdo ideje për shkëmbim apo korrigjim të kufijve. Ai u bën thirrje të gjitha vendeve mike dhe institucioneve ndërkombëtare kontribuese për Kosovën, që të kundërshtojnë këtë ide dhe të mos lejojnë që ato të arrijnë në tryezën e vendimmarrjes.

http://klankosova.tv/haradinaj-per-kufijte-ftoj-nderkombetaret-qe-te-kundershtojne-idete-shkaterruese/