Top Channel – Regjistrimet në çerdhe e kopshte; Tiranë, asnjë fëmijë s’pranohet pa bërë analizat

Për të shmangur përhapjen e sëmundjeve të ndryshme tek fëmijët e vegjël, asnjë fëmijë nuk do të pranohet në çerdhe apo në kopshte pa bërë analizat pranë drejtorisë së higjienës. Janë rreth 40 mijë fëmijë në Tiranë që duhet të kryejnë këto analiza dhe po kështu ata ne Bashkinë e Kamzës dhe Vorës.

http://top-channel.tv/2018/08/30/regjistrimet-ne-cerdhe-e-kopshte-tirane-asnje-femije-sdo-pranohet-pa-bere-analizat/