Top Channel – Qendrat sociale, Veliaj: Model të ri për rikthimin e të miturve në shoqëri

Të miturit e Tiranës me probleme të lehta me ligjin, do të kenë mundësi të trajtohen pranë komunitetit të tyre duke u angazhuar në programe të posaçme socializuese në qendrat sociale të Bashkisë së Tiranës. Erion Veliaj dhe ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit për zbatimin e masave alternative të shmangies nga […]

Scan Tv – Pagesa e paaftësisë. Qeveria merr 11 mln euro hua, Kospiri: Skemë e re vlerësimi për përfituesit

kospiri-663x383

Komisioni i Ekonomisë miratoi shtesën e huasë prej 11 milion euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, e cila synon modernizimin e skemës së asistencës sociale. Zv. ministrja e Shëndetësisë, Bardhylka Kospiri paralajmëroi rishikim të formës së përfitimit të pagesës për aftësinë e kufizuar. http://www.scan-tv.com/pagesa-e-paaftesise-qeveria-merr-11-mln-euro-hua-kospiri-skeme-e-re-vleresimi-per-perfituesit/

Top Channel – Protestë me turizëm në Bulqizë

Pasi banorët e zonës morën malet për të ruajtur pyjet nga prerja e drunjve në Bulqizë, një grup të rinjsh zgjodhën të tërheqin vëmendjen duke treguar bukuritë natyre të zonës. Protesta përmes turizmit i çoi këta të rinj në vendin e njohur si “Guri i Vashës”, i vendosur mes një pllaje të rrethuar nga e […]