Scan Tv – Pagesa e paaftësisë. Qeveria merr 11 mln euro hua, Kospiri: Skemë e re vlerësimi për përfituesit

kospiri-663x383

Komisioni i Ekonomisë miratoi shtesën e huasë prej 11 milion euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, e cila synon modernizimin e skemës së asistencës sociale. Zv. ministrja e Shëndetësisë, Bardhylka Kospiri paralajmëroi rishikim të formës së përfitimit të pagesës për aftësinë e kufizuar.

http://www.scan-tv.com/pagesa-e-paaftesise-qeveria-merr-11-mln-euro-hua-kospiri-skeme-e-re-vleresimi-per-perfituesit/