Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

Përfshirja e të rinjve, të drejtat e njeriut në Shqipëri

8/ 07/ 2021

1793 #adoleshentë dhe të #rinj, në 19 qytete të #Shqipërisë, për 10 muaj kanë gjetur mënyrën dhe kohën të angazhohen me njëri tjetrin, por duke respektuar masat anti COVID-19. Ata janë bërë pjesë në:

• 78 trajnime për të drejtat e njeriut;

• 40 aktivitete ndërgjegjësuese;

Më Shumë

Puna dhe e ardhmja ime në Shqipëri

26/ 06/ 2021

Fatjoni është punësuar si ndihmës-elektriçist në një kompani private në #Kurbin. Pak nga pak situata ka filluar të ndryshojë për mirë. Pas rikthimit nga Gjermania, e pas vështirësive të shtuara ekonomike veçanërisht pas dy emergjencave si tërmeti dhe pandemia COVID-19, familja e më së shumti fëmijët nuk e patën të lehtë ripërshtatjen në Shqipëri.

Më Shumë

Letra e Joridës

14/ 05/ 2021

“…Mund të them që koha me World Vision ia ka vlejtur gjithmonë. Asnjëherë nuk kam humbur, vetëm kam fituar nga ju.

Më Shumë

Historia e Stelinës, vajza që do të bëjë ndryshimin për fëmijët dhe të rinjtë

7/ 05/ 2021

Historia e Stelinës, vajza që do të bëjë ndryshimin për fëmijët dhe të rinjtë

“Një grup fëmijësh që ndryshon një ligj, i cili ndihmon secilin fëmijë në çdo cep të Republikës së Shqipërisë”- është një ndër shprehjen që të mbeten më shumë në mendje nga rrëfimi i Stelinës.

Më Shumë

Klubi librit

5/ 05/ 2021

“Klubi i librit” si një model për të shijuar leximin, për të ndarë mendimet, për të tejkaluar stresin dhe ankthin.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Elvani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Irena
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni