Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

Në fermën e dy të rinjve

4/ 05/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Shumë nga të rinjtë e mendojnë seriozisht largimin nga Shqipëria, por ky nuk është rasti i Alfredit, të riut fermer që jeton në një nga fshatrat e Kurbinit. Ai na thotë me një bindje për ta patur zili se “në Shqipëri ka gjithçka që i duhet”

Më Shumë

Letër nga një 15-vjeçare 

29/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Fëmija ka të drejtën e lirisë së shprehjes. Kjo e drejtë themelore e ka nxitur Jetmirën nga Dibra të ndajë me ne disa reflektime personale mbi realitetin e fëmijëve dhe adoleshentëve në shkollën e saj.  

Më Shumë

Miqësia, bashkëpunimi dhe gjithëpërfshirja

26/ 04/ 2022

“Gjatë kësaj kohe pata mundësinë të njihem më shumë me shokët e mi dhe ndeshjet miqësore kanë zgjuar ndjenjën e bashkëpunimit dhe mirëkuptimit më shumë sesa atë të konkurencës. Tani ndihem si një shoqe më e mirë për të tjerët”, - u shpreh Melina 6 vjeçe. 

Më Shumë

Floreta, “Bleta Punëtore” që mban familjen

15/ 04/ 2022

Bletët për të nuk janë thjesht një pasion, janë puna e përditshme, përkujdesje pa kushte, dhe një trashëgimi e vyer nga i ati. Një pasuri të madhe e quan “Parkun me Bletë”, Floreta, fermerja 43- vjeçare nga Librazhdi e cila që në vegjëli është rritur në një shtëpi që mbante bletë. 

Më Shumë

Grejsi “zbulon” veten, miqtë dhe faljen

8/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

A e njohim ne sa dhe siç duhet veten tonë? A kemi guximin të zbulojmë dëshirat, ëndrrat apo edhe frikërat tona? Kush jam unë dhe ku e shoh veten në të ardhmen? Cilën rrugë duhet të ndjek për të realizuar ëndrrat e mia? Cilat janë pikat e mia më të forta? 

Më Shumë

Rinia për Rininë

4/ 04/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

Fuqizimi i adoleshentëve dhe të rinjve me qëllim që ata të mund të ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri, kërkon ndërhyrje të menjëhershme, shumëplanëshe dhe të mirëkoordinuara mes sektorëve të ndryshëm. Mbi të gjitha, programet dhe ndërhyrjet për të rinjtë kërkojnë që vetë ata të jenë pjesë e hartimit të tyre.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni