Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

Treg i sigurt, prodhime cilësore

28/ 02/ 2023

Natyra e bukur, ajri i pastër dhe shumëllojshmëria e luleve, janë faktorët kryesorë që e bëjnë mjaltin e Librazhdit një prej më të kërkuarve në Shqipëri. Gështenja, shumë e preferuar nga bletët, është një produkt që kultivohet dhe prodhohet masivisht, kryesisht në zonën e Gurakuqit në Librazhd.

Më Shumë

"Dressed in white", mbrëmje bamirësie për fuqizimin e vajzave dhe grave të dhunuara

15/ 12/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

57% e fëmijëve vajza dhe 22% e grave të anketuara në 8 bashki të Shqipërisë kanë raportuar se kanë përjetuar dhunë me bazë gjinore.

Më Shumë

Terren i ri sportiv për 322 fëmijë dhe adoleshentë në Shkodër

8/ 11/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

322 fëmijë dhe adoleshentë të shkollës “Azem Hajdari” në Shkodër tashmë kanë në dispozicion një terren të ri sportiv. Investimi i World Vision Albania në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër do t’ju shërbejë jo vetëm nxënësve të shkollës, por edhe të rinjve të komunitetit për të zhvilluar aktivitete të ndryshme sportive, duke promovuar në këtë mënyrë sportin dhe jetën e shëndetshme.

Më Shumë

Rikthimi në “fole” i Kasandrës

31/ 08/ 2022
 • Autori: 
  Alfons Çupaj

“Ishim të rinj. Sapo ishim martuar, por nuk kishim thuajse asgjë. Nuk kishim një shtëpi tonën, as punë të qendrueshme dhe as të ardhura.

Më Shumë

Çfarë është Festivali i Rinisë?

22/ 07/ 2022

Për të 6-in vit, World Vision Albania organizon një aktivitet kombëtar që ka në fokus rininë. Duke sjellë një frymë inovative, ky festival është i konceptuar si një mundësi ku të rinjtë kërkojnë zgjidhje për çështjet që ata dhe komunitetet e tyre kanë. Në të njejtën kohë, ata zgjerojnë rrjetin e njohjeve, eksplorojnë mundësitë e reja që ofrohen për ta në treg si dhe argëtohen.

Më Shumë

Nisin “Youth Bootcamp”, teknologjia për të rinjtë si formë për ngritur zërin

15/ 06/ 2022

70 adoleshentë dhe të rinj nga 9 qytete të Shqipërisë janë bërë pjesë e “Youth Bootcamp” dhe po mësojnë parimet e përdorimit të digjitalizimit dhe teknologjisë për të sjellë ndryshimin e dëshiruar social.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
  P.O.Box 1725, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni