Top Channel – Tiranë, shpërndahen pako ushqimore për familjet në nevojë

solidaritet

Bashkia e Tiranës, me mbështetjen edhe të Fondacioni Firdeus, u ka ardhur në ndihmë dhjetëra familjeve në dy njësi administrative të kryeqytetit. Ishin familjet në nevojë në Njësinë Administrative Nr. 3 dhe Nr. 4 të cilat kanë përfituar pako ushqimore në këto ditë ende të ftohta të shkurtit. http://top-channel.tv/2019/02/14/tirane-shperndahen-pako-ushqimore-per-familjet-ne-nevoje/

ABC News – Kuvendi i Shqipërisë voton pro anëtarësimit të Maqedonisë në NATO

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë votoi në mënyrë unanime pro anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Projektligji “për ratifikimin e Protokollit të Traktatit të Atlantikut Verior për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut” u miratua me 130 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim. http://abcnews.al/kuvendi-i-shqiperise-voton-pro-anetaresimit-te-maqedonise-ne-nato/

VOA – Sipërmarrësja që prodhon çokollata me punonjës me nevoja të posaçme

sipermarresja

Kur Sara Dwyer la një punë fitimprurëse në bankë për të kaluar një vit në Francë, ajo nuk kishte idenë se kjo do t’i jepte asaj mundësinë për të realizuar pasionin e saj të fëmijërisë. Pothuajse dhjetë vjet më vonë, sipërmarrësja amerikane është më e lumtur se kurrë më parë dhe po e përhap atë […]

Ora News – Fëmijët nuk po lexojnë më libra

Të lexosh nuk mjafton vetëm të dish gërmat por të depërtosh në botën e mesazheve universale e ta rrokësh atë. Librat për fëmijë janë një pasuri e rrallë dhe e larmishme e ideve të cilat ndikojnë në procesin e formimit të fëmijës. Por fenomeni i leximit te fëmijët duket se po zbehet dita-ditës. Libri është […]