Shqiptarja.com – Familja krutane me tre fëmijë të sëmurë, jetesë në kushte ekstreme

Familja 6 antarëshe e Qemal Kurtit nga fshati Bilaj i Krujës, jeton në kushte të rënda ekonomike dhe përveç mjerimit, anëtarët e kësaj familje vuajnë edhe nga problemet shëndetësore. Kryefamiljari, Kurti vuan nga epilepsia dhe si të mos mjaftonte kjo 3 nga 4 fëmijët e familjes janë të sëmurë. Ata bëjnë thirrje për ndihmë ndaj të gjithë atyre që mund t’i ndihmojnë sadopak.

https://shqiptarja.com/lajm/familja-krutane-me-tre-femije-te-semure-jetese-ne-kushte-ekstreme?r=pop5h