Top Channel – Tiranë, shpërndahen pako ushqimore për familjet në nevojë

solidaritet

Bashkia e Tiranës, me mbështetjen edhe të Fondacioni Firdeus, u ka ardhur në ndihmë dhjetëra familjeve në dy njësi administrative të kryeqytetit. Ishin familjet në nevojë në Njësinë Administrative Nr. 3 dhe Nr. 4 të cilat kanë përfituar pako ushqimore në këto ditë ende të ftohta të shkurtit.

http://top-channel.tv/2019/02/14/tirane-shperndahen-pako-ushqimore-per-familjet-ne-nevoje/