ABC News – Kuvendi i Shqipërisë voton pro anëtarësimit të Maqedonisë në NATO

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë votoi në mënyrë unanime pro anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Projektligji “për ratifikimin e Protokollit të Traktatit të Atlantikut Verior për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut” u miratua me 130 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

http://abcnews.al/kuvendi-i-shqiperise-voton-pro-anetaresimit-te-maqedonise-ne-nato/