VOA – Sipërmarrësja që prodhon çokollata me punonjës me nevoja të posaçme

sipermarresja

Kur Sara Dwyer la një punë fitimprurëse në bankë për të kaluar një vit në Francë, ajo nuk kishte idenë se kjo do t’i jepte asaj mundësinë për të realizuar pasionin e saj të fëmijërisë. Pothuajse dhjetë vjet më vonë, sipërmarrësja amerikane është më e lumtur se kurrë më parë dhe po e përhap atë gëzim tek klientët dhe punëtorët e saj me produktet e çokollatës. Pjesa më pozitive e biznesit të saj është personeli i saj, rreth gjysma e të cilëve kanë probleme neurologjike.

https://www.zeriamerikes.com/a/sarah-dwyer-chouquette/4785257.html