Klan TV – Vlorë, autori i vjedhjes së motorëve i lirë, i riu rom në qeli pa faj

Laureta Halili, një qytetare e komunitetit egjiptian në qytetin e Vlorës, denoncoi në emisionin “Stop” arrestimin dhe mbajtjen pa të drejtë të djalit të saj Kevi Bilaj në qelitë e paraburgimit. Ajo thotë se është është e divorcuar dhe nënë e 4 fëmijëve. Djali i saj akuzohet se ka vjedhur dy trupe motoresh në lagjen […]

Top Channel – Burokracitë, jetimët e Shkodrës nuk futen në godinën e re prej dy vitesh

Jetimët e qytetit të Shkodrës, të cilët kanë kaluar moshën 18 vjeç, jetojnë në kushte skandaloze.Të rrethuar mes lagështisë e mungesës totale të higjienës, sidomos në tualete ku mungojnë lavamanët, dushi, dyer e dritare, ata kërkojnë ndihmë. Por, ajo që është absurde është fakti se, edhe pse shteti ka investuar për ta, duke bërë një […]

Top Channel – Të papunë dhe kumarxhinj! Bastet “mbysin” të rinjtë e Pogradecit

Bashkia me numrin më të lartë të të papunëve dhe numrin më të madh të të varfërve vazhdon t’i mbajë shpresat te kumari. Pikat e lojërave të fatit në Pogradec janë shpërndarë në qendër, anës liqenit dhe deri në periferi. Fenomeni shqetësues mbetet një ndër faktorët kryesorë të divorceve, por para se të shkojnë në […]

DW Shqip – Hahn: “Perspektivë e hapur” për Ballkanin Perëndimor

han

BE ripërtërin në samitin e Ballkanit në Sofie premtime të vjetra: anëtarësim po të bëhen detyrat. Se kur do të ndodhë kjo, këtë Komisari i zgjerimit të BE, Johannes Hahn nuk mundi ta thotë. http://www.dw.com/sq/ekskluzive-hahn-perspektiv%C3%AB-e-hapur-p%C3%ABr-ballkanin-per%C3%ABndimor/a-43829610