Monitor – Raporti i KE: Punojmë 48 orë në javë, më shumë se gjithë Europa, kryesojnë të moshuarit dhe të varfrit

Trendi-i-punesimit-823

Të punësuarit shqiptarë deklarojnë se punojnë 48 orë në javë, sipas një sondazhi të fundit të Komisionit Europian, që ka matur cilësinë e jetës për vendet e Europës. Numri i orëve që shqiptarët rrinë në punë është më i larti në të gjithë Europën dhe shumë më i lartë sesa mesatarja që rezulton për Bashkimin Europian, prej 40 orësh në javë.

http://www.monitor.al/raporti-ke-punojme-48-ore-ne-jave-shume-se-gjithe-europa-kryesojne-te-moshuarit-dhe-te-varfrit/