Lajmet e Fundit

Lajmet e Fundit

You are here

Ullinjtë, rrënjët dhe e ardhmja e familjes

16/ 04/ 2021

“Jam shumë i gëzuar që u përzgjodh kultura e ullirit për t’u zhvilluar dhe promovuar në zinxhirin e vlerave në zonën tonë. Unë kam filluar që në 2008 mbjelljen e ullirit, është 13 vite investim dhe mund i familjes sime.

Më Shumë

Një normaliteti të ri për Mirjanin dhe familjen e tij

7/ 04/ 2021

Mirjani 12 vjeçari nga Kurbinin dhe vëllai i tij, gjatë kohës së izolimit nuk mundën të ndiqnin mësimin online. Ata nuk kishin një telefon gjatë kohës që duhet të bënin detyrat apo të ndiqnin mësimin paralelisht me shokët e klasës. Babai i tyre e merrte telefonin me vete paradite kur ishte në punë, e ndërsa telefoni i nënës së tyre nuk mundëson shërbim interneti.  

Më Shumë

Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi

26/ 02/ 2021

Sipas Organizatës Ndërkombëtare të Punës, të rinjtë e moshave 15-24 vjeç në Shqipëri, kanë një shkallë papunësie 29.9%1 ndërsa në Mal të Zi kjo shkallë është 27.5%2 .

Më Shumë

Rrugët e zhvillimit të karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi

24/ 02/ 2021

“Jam shumë e lumtur që këtë herë më sjell në Shkodër një projekt dedikuar të rinjve, zgjerimit të njohurive, rritjes së kapaciteteve, përgatitjes për tregun e punës dhe mbi të gjitha krijimit të mundësive për të ecur përpara në një fushë shumë premtuese jo vetëm për zhvillimin e të rinjve, krijimin e mundësive për punë, por njëkohësisht edhe për zhvillimin socio-ekonomik

Më Shumë

Angjela: Të hapësh "dyert" e Bashkimit Evropian...

20/ 06/ 2020

Për mua ishte interesante të mësoja se themelet e Evropës së Bashkuar u vunë mbi idetë dhe vlerat themelore si solidariteti

Më Shumë

Nis në Librazhd turi i ekspozitës “Reporteri”!

18/ 10/ 2019

Për 4 javë, nga ora 8 deri në 17:00, në hollin e Pallatit të Kulturës  do të gjeni ekspozitën “Reporteri” me fotoreportazhet e të rinjve anekënd Shqipërisë. Ata sjellin në vëmendjen e gjithësecilit prej nesh problematikat që hasin në komunitetet ku jetojnë.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Ana
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Oligerta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni