Ambasadorët e Francës dhe Gjermanisë bashkëbisedim me të rinjtë e World Vision Albania

Ambasadorja e Francës, Catherine Suard dhe ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner kanë zhvilluar një takim me të rinjtë e grupeve IMPACT të World Vision Albania, ku kanë folur për fuqizimin e të rinjve dhe thelbin e pajtimit Francë-Gjermani, me rastin e përvjetorit të Traktatit të Elysee-së dhe Aachen-it. Takimi në zyrat e World Vision Albania […]