Njihuni me reporterët e rinj!

Ata janë të rinj nga e gjithë Shqipëria… Ata kanë besim dhe janë plot energji… Ata kanë një histori pë të treguar dhe ti mund të jesh pjesë e saj! Janë reporterët e rinj! “Unë jam këtu dhe dua të më dëgjoni!” Ndiqni në blogun e tyre “Reporteri” në www.worldvision.al

Tungjatjeta Arta!

Arta sot mund të eci! Mund të shkojë në shkollë duke ecur ngadalë, e mbështetur tek dikush… Mund të qëndrojë në këmbë… Kanë kaluar vetëm 7 muaj nga dita kur 8-vjeçarja, u bë pjesë e “Tungjatjeta …Jetë” Sot Arta mund të zhvendoset në shtëpi duke ecur këmba-dorazi, mund të qëndrojë vetë në këmbë për pak […]

Dhuna, në sytë e atyre që e shikojnë çdo ditë

Dhuna në Shqipëri është një fenomen që nis që nga mënyra se si sot fëmijët luajnë, apo tallin njëri-tjetrin… Por si ky fenomen në sytë e atyre që janë çdo ditë në kontakt me fëmijët, si funksionojnë shërbimet, çfarë duhet bërë më shumë … Ndiqni intervistat me mësues, punonjës të Njësisë së Mbrojtjes së Fëmijëve […]

Të gjithë bashkë kundër dhunës ndaj fëmijëve

Ky ishte mesazhi që përfaqësuses të lartë të qeverisë, institucioneve dhe organizatave përcollën në lançimi e fushatës kundër dhunës ndaj fëmijëve ITAW nga World Vision Albania and Kosovo, në fund të muajit Shtator.