Njihuni me reporterët e rinj!

Ata janë të rinj nga e gjithë Shqipëria…

Ata kanë besim dhe janë plot energji…

Ata kanë një histori pë të treguar dhe ti mund të jesh pjesë e saj!

Janë reporterët e rinj!

“Unë jam këtu dhe dua të më dëgjoni!”

Ndiqni në blogun e tyre “Reporteri” në www.worldvision.al