Tungjatjeta Arta!

Arta sot mund të eci! Mund të shkojë në shkollë duke ecur ngadalë, e mbështetur tek dikush… Mund të qëndrojë në këmbë… Kanë kaluar vetëm 7 muaj nga dita kur 8-vjeçarja, u bë pjesë e “Tungjatjeta …Jetë”

Sot Arta mund të zhvendoset në shtëpi duke ecur këmba-dorazi, mund të qëndrojë vetë në këmbë për pak sekonda pa u mbajtur, mund të qëndrojë dhe pak më gjatë në këmbë duke u mbështetur diku.

#Dhuro një #Tungjatjeta