Vizion Plus – Më shumë vëmendje për personat me aftësi të kufizuara

Personat me aftësi te kufizuara kërkojnë më shumë vëmendje nga institucionet shtetërore. Ata protestuan në ditën botërore në bulevardin kryesor të Tiranës për t’i kujtuar qeverisë se ende shumë kërkesa nuk janë realizuar. Sociologu Gezim Tushi thotë se Shqipëria eshte ende larg standardeve qe kërkohen per te integruar personat me aftësi ndryshe. Sipas Ministrisë se […]

Balkan Insight – Stoltenberg: NATO mbështet korrigjimin e kufijve Kosovë-Serbi

NATO mbështet rishikimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë. Këtë e bëri të qartë sekretari i përgjithshëm i organizatës Jens Stoltenberg gjatë një konference në Bruskel, ku shprehu mbështetjen për të gjitha zgjidhjet që dalin nga dialogu. https://tvklan.al/stoltenberg-nato-mbeshtet-korrigjimin-e-kufijve-kosove-serbi/