Faxweb – Familja ngujohet brenda banesës në Laprakë, çajnë gardhin e policisë dhe ndalin fadromat

Familja e Bajram Nelës në zonën e Laprakës ka vendosur që të ngujohet brenda shtëpisë në mënyrë që të shmangë prishjen e godinës së tyre nga ana e fadromave të IKMT-së. Banesa e tyre rrezikon të shembet në kuadër të projektit për Unazën e Madhe të Tiranës. Brenda dhomës në katin e dytë të banesës janë ngujuar të gjithë familjarët mes tyre dhe fëmijët.

https://www.faxweb.al/lajm-i-fundit-familja-ngujohet-brenda-baneses-ne-laprake-cajne-gardhin-e-policise-dhe-ndalin-fadromat-video/