Balkan Insight – Stoltenberg: NATO mbështet korrigjimin e kufijve Kosovë-Serbi

NATO mbështet rishikimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë. Këtë e bëri të qartë sekretari i përgjithshëm i organizatës Jens Stoltenberg gjatë një konference në Bruskel, ku shprehu mbështetjen për të gjitha zgjidhjet që dalin nga dialogu.

https://tvklan.al/stoltenberg-nato-mbeshtet-korrigjimin-e-kufijve-kosove-serbi/