Hera e parë e Domenikos në kamp veror

domeniko

Domeniko është 6-vjeç nga Korça dhe vuan nga Hidrocefalia…  Ai dëgjon, kupton, por nuk flet dot dhe ka vështirësi në të ecur dhe në të qëndruar për kohë të gjatë në këmbë. Këtë verë për këtë të parë ai është bërë pjesë e një kampi veror në qytetin e tij. Kampi veror “Miqësia” organizuar nga […]

ata.gov.al – Viktimat e trafikimit, mbështetje me fonde qendrave jopublike

trafikimi

Në Ministrinë e Brendshme u zhvillua takimi i radhës i anëtarëve të Mekanizmit Kombëtar të Referimit, kryesuar nga Zëvendësministrja e Brendshme dhe njëkohësisht Koordinatori Kombëtar për Çështje të Luftës kundër Trafikimit të Personave ku e pranishme qe edhe organizata World Vision. Anëtarët miratuan planin e punës, hartuar nga Zyra e Koordinatorit Kombëtar për përmbushjen e […]

Scan Tv – 5 mln euro për arsimin profesional – Hyn në fuqi marrëveshja. Investimi për formimin dhe punësimin

arsimi-profesional-752x383

Studentët që do të zgjedhin arsimin profesional tashmë do të kenë një formim më të plot për profilin e tyre dhe do të favorizohen për punësimin. Këto janë pritshmëritë nga marrëveshja e nënshkruar mes qeverisë shqiptare dhe Cassa Depositi e Prestiti, lidhur me financimin e programit të arsimit dhe formimit profesional nëpërmjet inovacionit. Këshilli i […]